linkedin facebook

Kunstgras voor voortuin in Geldrop

We hebben in 2014 Devon kunstgras aangelegd in een particuliere voortuin in Geldrop, Noord-Brabant. Deze klanten kozen voor kunstgras in de tuin, omdat zij graag een onderhoudsvriendelijke voortuin wilden. Het leggen van de complete kunstgrasmat heeft slechts twee dagen geduurd, waardoor de eigenaren binnen twee dagen van hun nieuwe voortuin konden genieten. Deze nieuwe grasmat houdt zich zeker 15 jaar goed en heeft slechts minimaal onderhoud nodig.

Nadat de oude grasmat was verwijderd en geel zand was aangebracht, hebben we de bodem afgetrild en ge√ęgaliseerd, zoals in de onderstaande foto te zien is. Een vlakke ondergrond is essentieel voor een egale grasmat.

Na het egaliseren van de ondergrond hebben we een druk verdelend ondertapijt geplaatst. Dit tapijt zorgt voor een goede drukverdeling en stabiliteit van het kunstgras.

Vervolgens hebben we de Devon kunstgrasmat geplaatst. Deze klanten kozen voor het grastype Devon 26, dat een hoogte heeft van 26 millimeter. Devon 26 is een polyetheen/ kroesvezel polypropyleen type kunstgras, waarbij de kunstgrasvezel een speciale W-vorm heeft. Dit geeft het kunstgras een sterke en strakke uitstraling met een goed herstellend vermogen.

Er is gekozen voor een kleur die dicht tegen natuurlijk gras aanzit. In tegenstelling tot natuurlijk gras is kunstgras ook verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals u op onze kleuren kunstgraspagina [link naar pagina] kunt bekijken.

Het eindresultaat heeft u al op de eerste foto kunnen zien. Dit grasveld vraagt weinig onderhoud. Zo hoeven de bewoners hun nieuwe grasveld natuurlijk niet te maaien, te bemesten of te besproeien en na een vakantie ligt het gras er nog keurig bij. Het kunstgras hoeft slechts nu en dan opgeborsteld te worden, afhankelijk van hoe intensief het gras gebruikt wordt. Na een jaar hebben we een gratis servicebeurt uitgevoerd, waarbij we het kunstgras ook gecontroleerd hebben.

Het kunstgras is geschikt voor zowel siergazon als speelgazon. Zo kunt u bijvoorbeeld ook prima een speeltoestel op Devon 26 plaatsen en een potje voetballen. Dit kunstgras is dus geschikt voor jong en oud.

Heeft u interesse in het aanleggen van kunstgras in uw tuin, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Van den Bogaart Kunstgras levert het complete pakket, waarbij we de levering en het aanleggen van het kunstgras verzorgen, inclusief het leeghalen van de tuin en het aanbrengen van het zandbed. Vanzelfsprekend nemen we alle afval mee en wordt uw tuin opgeruimd opgeleverd. We werken alleen met Nederlandse, kwalitatief hoogstaande producten met een goede prijskwaliteit verhouding. We komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs voor meer info en middels onze stalen kunt u onze grassen zien en voelen. Als u een kunstgrasverkoper in Geldrop of omgeving zoekt, dan bent u dus bij ons op het juiste adres.