linkedin facebook

Kunstgras rondom zwembad in Helmond

Als u een zwembad in de tuin heeft dan herkent u waarschijnlijk wel het volgende tafereel: u loopt door uw tuin om een duik te nemen, maar tijdens deze korte wandeltocht worden uw voeten helaas vuil waardoor er zand en modder in uw zwembad komt. Als uw zwembad veel gebruikt wordt, dan kan dit helaas snel leiden tot vuil en troebel water. Daarom kozen de eigenaren van dit buitenzwembad in Helmond voor kunstgras rondom het zwembad. Hierdoor blijft het zwembad lekker schoon en profiteren de eigenaren ook nog eens van de bijkomende voordelen van kunstgras.

Aangezien deze klant het gras in de tuin midden in de zomer wilde vervangen voor kunstgras, wilde hij dat het vervangen en leggen van het kunstgras zo min mogelijk tijd in beslag zou nemen. We waren gelukkig in staat het kunstgras in één dag te leggen, waardoor het zwembad weer snel gebruikt kon worden.

Voordat de nieuwe kunstgrasmat geplaatst kon worden, hebben we de ondergrond geëgaliseerd. Een egale ondergrond zorgt voor een eveneens vlakke grasmat.

Na het egaliseren van de ondergrond plaatsten we een druk verdelend ondertapijt. Het ondertapijt zorgt voor een stabiele kunstgrasmat.

Op het ondertapijt hebben we ten slotte het kunstgrastapijt gelegd. Deze klant koos voor de kunstgrassoort Premium 35, omdat deze soort een mooie, natuurlijke uitstraling heeft die goed aansluit bij de rest van de tuin. We hebben het kunstgras helemaal op maat gemaakt, waardoor deze perfect aansluit bij het zwembad. Na slechts één dag kon de eigenaar en zijn familie, met schone voeten, weer een duik nemen in het zwembad. Daarnaast is het kunstgras geschikt en robuust genoeg om bijvoorbeeld een tuinbank of tuintafel op te zetten, maar ook om bijvoorbeeld op te voetballen.

Hiernaast biedt kunstgras nog meer voordelen. Zo hoeft u kunstgras niet te besproeien, te bemesten en natuurlijk ook niet te maaien. Hierdoor is kunstgras tevens een duurzame keuze. Als u bovendien van vakantie terugkomt, dan ligt kunstgras er net zo mooi bij als voor uw vakantie. Kunstgras hoeft slechts nu en dan opgeborsteld te worden, afhankelijk van hoe intensief het kunstgras gebruikt wordt.

Woont u in Helmond of omgeving en heeft u interesse in het plaatsen van kunstgras, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Van den Bogaart Kunstgras. Naast het leveren en aanleggen van kunstgras, zijn we tevens in staat uw tuin leeg te halen en al het resterend afval mee te nemen. We zorgen er voor dat u zo min mogelijk zorgen heeft en we leveren uw tuin dus helemaal opgeruimd op. Een jaar na het aanleggen van de kunstgrasmat bieden we tevens een gratis onderhoudsbeurt, waarbij we het gras ook goed controleren.

We werken alleen met Nederlands kunstgras van hoge kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We beschikken over gratis monsters van al onze kunstgrassoorten en komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs, zodat u ons kunstgras zelf kunt zien en voelen. Als u dus op zoek bent naar een kunstgrasverkoper in de regio Helmond, dan bent u bij ons op het juiste adres.