linkedin facebook

Kunstgras in achtertuin in Susteren Limburg

Huisdieren en natuurlijk gras vormen niet de beste combinatie. Honden kunnen graven in het gras en huisdieren kunnen ook gele plekken achterlaten als ze hun behoefte op het gras doen. Daarom kozen de eigenaren van deze achtertuin in Susteren in Midden-Limburg voor een kunstgrasgazon. Hierboven ziet u het eindresultaat na twee dagen werk.

Behalve dat we kunstgras leveren en leggen, verwijderen we de oude grasmat en voeren alles af. Hieronder ziet u hoe we het oude gazon verwijderen.

Nadat we de oude grasmat hebben verwijderd en een gedeelte van de oude zandgrond hebben afgegraven, hebben we geel zand ingebracht. Deze nieuwe ondergrond is draagkrachtig en laat tevens voldoende water door.

Hierna hebben we het gele zand afgetrild en ge√ęgaliseerd. Dit zorgt voor een egaal vlakke onderbouw.

Op de ondergrond hebben we vervolgens een druk verdelend ondertapijt geplaatst. Dit ondertapijt zorgt voor een goede drukverdeling en dient eveneens als worteldoek. Het ondertapijt voorkomt dus dat er kuiltjes in de onderbouw ontstaan door drukpunten zoals bijvoorbeeld de poten van tuinstoelen.

Na het plaatsen van het ondertapijt, hebben we ter plekke het nieuwe tapijt op maat gemaakt. Deze klant koos voor het kunstgrastype Devon Plus 26 [link: http://bogaartkunstgras.nl/RefDevonPlus.html], vanwege de mooie kleur. De kleur van Devon 26 Plus is een mix van licht en donker groen. De hoogte van dit milieuvriendelijke kunstgras is 26 millimeter.

Het eindresultaat van de nieuwe grasmat kunt u hieronder zien. We hebben binnen twee dagen de oude grasmat verwijderd en het nieuwe kunstgrasgazon gelegd. We hebben al het afval, inclusief de oude grasmat, meegenomen zodat deze klant en zijn huisdieren direct konden gaan genieten van hun nieuwe gazon in de tuin.

Behalve dat kunstgras diervriendelijk is, komt kunstgras met nog meer voordelen. Zo hoef je kunstgras uiteraard niet te maaien, te bemesten en ook niet te besproeien. Als u dus in de zomer enkele weken op vakantie gaat, dan ligt uw gazon er bij thuiskomst nog net zo mooi bij als voor uw vakantie.

Van Den Bogaart Kunstgras levert en legt kunstgras in Nederland en Vlaanderen. Als u een kunstgrasleverancier zoekt die in Limburg kunstgras aanlegt, dan kunt u dus bij ons terecht. Zoals u heeft kunnen lezen, zijn we eveneens in staat de oude grasmat te verwijderen en mee te nemen. We kunnen ook de grondwerkzaamheden uitvoeren, maar het is tevens mogelijk dat u deze geheel of gedeeltelijk in eigen beheer uitvoert en wij zullen de uitvoerder dan voorzien van de nodige informatie. Mocht u het kunstgras zelf willen leggen, dan is dit ook mogelijk en we bezorgen ons kunstgras gratis binnen een straal van 50 kilometer. Een jaar na het leggen van het kunstgras voeren we gratis een complete onderhoudsbeurt uit.

We leveren alleen kunstgras met een goede prijs-kwaliteitverhouding van Nederlandse producenten. Veel mensen kiezen voor groen kunstgras, maar het is ook mogelijk om kunstgras in andere kleuren te bestellen, zoals u bij onze collectie van gekleurd kunstgras kunt zien. Wilt u graag meer informatie over ons kunstgras, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons e-mailen op info@bogaartkunstgras.nl of bellen. Wij komen graag langs om u van uitleg te voorzien en we nemen tevens onze kunstgrasstalen mee, zodat u ons kunstgras zelf kunt zien en voelen, dit alles natuurlijk op geheel vrijblijvende basis