linkedin facebook

Kunstgras in achtertuin in Weert (Limburg)

Kale plekken in het gras, een kapot gelopen gazon, vuile kleren. Als u kinderen heeft en gras in de tuin heeft liggen, dan begrijpt u waar ik het over heb. Een klant in Weert vroeg me daarom haar achtertuin te voorzien van kunstgras. Binnen slechts twee dagen hebben we de oude grasmat verwijderd, het zandbed aangelegd en het nieuwe kunstgras geplaatst, waardoor de kinderen weer veilig kunnen spelen zonder vies te worden.

Deze klant had dus genoeg van de bestaande grasmat en vroeg aan ons of we deze ook konden verwijderen. Dit is voor ons geen probleem en we hebben deze grasmat verwijderd en meegenomen.

We hebben hierna een laag van de oude zandgrond afgegraven en vervolgens geel zand ingebracht, voor een draagkrachtige en voldoende waterdoorlatende ondergrond van het kunstgras.

Vervolgens hebben we de ondergrond afgetrild en ge√ęgaliseerd. Een egale ondergrond zorgt ervoor dat de kunstgrasmat ook mooi vlak zal zijn.

Nadat we de ondergrond volledig hadden ge√ęgaliseerd, plaatsten we een druk verdelend ondertapijt. Het ondertapijt zorgt voor drukverdeling en heeft tevens een functie als worteldoek.

Ten slotte hebben we terplekke het kunstgras op maat gemaakt . Deze klant koos voor kunstgrastype Premium 35. Dit type heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt om op te spelen, maar u kunt er ook gerust een bank of tafel op zetten.

Naast de bovengenoemde pluspunten heeft kunstgras nog meer voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Zo hoeft u kunstgras niet te bemesten, te besproeien of te maaien. Als u daarnaast op vakantie gaat, dan ligt kunstgras bij thuiskomst er nog net zo mooi bij als voor uw vertrek.

Vanuit Heeze levert en plaatst Van den Bogaart Kunstgras in de wijde omtrek. Als u dus een kunstgrasverkoper zoekt die kunstgras legt in Limburg, dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast dat we kunstgras bij u in de tuin leggen, kunnen we tevens uw oude grasmat weghalen en meenemen, zoals we voor deze klant in Weert gedaan hebben. Uiteraard leveren we uw tuin helemaal opgeruimd op, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe grasmat. Vanzelfsprekend mag u ook de grondwerkzaamheden geheel of gedeeltelijk in eigen beheer uit (laten) voeren en wij voorzien de uitvoerder dan van de nodige informatie. Wilt u ook het gras zelf plaatsen dan bezorgen wij het gras gratis binnen een straal van 50 kilometer. Een jaar na het plaatsen van het kunstgras voeren we een gratis onderhoudsbeurt uit, waarbij we het gras helemaal controleren.

Van den Bogaart Kunstgras levert kunstgras van Nederlandse makelij met een goede prijs-kwaliteitverhouding. We leveren diverse soorten kunstgras in verschillende kleuren. Kunstgras hoeft namelijk niet per se groen te zijn en op onze gekleurd kunstgras pagina vindt u ons assortiment van verscheidene kleuren kunstgras. Wilt u graag meer informatie over de soorten kunstgras die wij leveren, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. U kunt ons tevens e-mailen op info@bogaartkunstgras.nl of bellen. We komen graag bij u langs met onze gratis kunstgrasstalen zodat u ons kunstgras kunt zien en voelen.